Nieuws

Veenendaal, 29 januari 2016

Nieuwe website online Achter de schermen is de laatste tijd druk gewerkt aan de bouw van onze nieuwe website. Vandaag is het zover dat deze online wordt gezet. In onze nieuwe site, uiteraard nog steeds met het webadres www.autoservicevandehaar.nl, komt nog duidelijker, plaatsenuitgebreider, overzichtelijker, etc. naar voren wat Autoservice van de Haar allemaal voor u en uw auto kan betekenen. Heeft u op basis van uw bezoek aan onze website nog suggesties, laat ons dat dan gerust weten. Wij wensen u veel plezier tijdens het surfen en zien uw bezoek aan ons bedrijf graag tegemoet.

@

Veenendaal, 20 november 2015 Open dagen op 29 en 30 december 2015

Autoservice van de Haar is inmiddels al weer een jaar te vinden op het adres Kruisboog 55 in Veenendaal. Nu alles zijn draai gevonden heeft willen wij een ieder graag uitnodigen om, voor het eerst of opnieuw, kennis te maken met onze nieuwe locatie en alles wat wij te bieden hebben. Op dinsdag 29 december en woensdag 30 december staan wij van 10.00 uur tot 16.00 uur klaar om u te ontvangen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u dan ons bedrijf bekijken en kunnen wij u laten zien wat Autoservice van de Haar allemaal te bieden heeft binnen deze mooie, ruime locatie aan de Kruisboog 55. Of u nu op zoek bent naar:
een nieuwe of gebruikte personenauto
een nieuwe of gebruikte bedrijfsauto
een gedegen APK-keuring
goed onderhoud van uw auto tegen een scherpe prijs
nieuwe banden
een servicebeurt voor de airco van uw auto
een snelle reparatie van uw ruitschade
een betrouwbaar herstel van uw autoschade
onderhoud van uw camper, caravan en / of aanhangwagen
etc etc

Bij Autoservice van de Haar vind u dit allemaal!!!

Veenendaal, 12 november 2015 Winterbandenwissel uitstellen verstandig?

In diverse media is te lezen dat Nederlandse automobilisten de jaarlijkse winterbandenwissel op grote schaal uitstellen als gevolg van het aanhoudende zachte weer. Gevolg hiervan is dat er bij het echt invallen van de winter wachttijden zullen ontstaan omdat iedereen dan tegelijk aan de beurt wil zijn met de wissel van zijn zomerbanden naar winterbanden. Als dan bovendien nog blijkt dat de winterbanden aan vervanging toe zijn kan het probleem nog groter worden omdat de vraag is of er wel voldoende voorraad nieuwe banden beschikbaar is op dat moment. Nu de temperatuur regelmatig onder de 7 graden komt is uitstel van de wissel ook niet nodig. Bij dergelijke temperaturen maar ook bij extreme weg- en weers- omstandigheden door bladeren, veel regen, etc. bewijzen winterbanden hun dienst en nut.

OVER ONS
Bedrijf
rdw
rdw

WAAR VINDT U ONS
Autoservice van de Haar
Kruisboog 55
3905 TE Veenendaal
Ma - Vr: 08:00 - 17:30
Za: 09:00 - 12:00