Over ons

Sinds de start van ons bedrijf in 2008 hebben wij steeds gekozen voor een persoonlijke benadering van onze klanten.

Als eenmanszaak en dus ‘klein’ begonnen door Evert van de Haar willen wij ook nu nog bewust een relatief klein, universeel autobedrijf blijven. Dat wil zeggen: Qua omvang van ons bedrijf! Als het gaat om service, vakmanschap en klantvriendelijkheid pakken wij de zaken uiteraard wel groots aan!

Daarom kennen wij onze klanten veelal bij naam en hebben wij in de loop der jaren een persoonlijke binding met hen opgebouwd, wat als zeer prettig ervaren wordt.

Bovendien zijn wij niet gebonden aan een specifiek merk en kunnen wij u daarom objectief adviseren over de aanschaf van een nieuwe auto, van welk fabrikaat dan ook. Ook treft u bij ons een gevarieerde en zeer regelmatig wisselende collectie gebruikte auto's uit meerdere prijsklassen aan.

Dat wij daarbij steeds zorg dragen voor perfect uitgevoerde onderhoudsbeurten, reparaties en afleveringen spreekt voor zich.

Via onderstaande foto’s stellen wij U aan ons voor en wij hopen U binnenkort in ons bedrijf te mogen begroeten.

Evert van de Haar

eigenaar / receptie werkplaats / werkplaatschef / APK-keurmeester

Met meer dan 30 jaar ervaring is Evert van de Haar in 2008 gestart met zijn eigen garagebedrijf. Door deze jarenlange ervaringen in onderhoud van personenauto’s, lichte en zware bedrijfswagens, touringcars, campers, caravans, aanhangers, etc. van welk merk dan ook zijn er op autogebied maar weinig problemen waar Evert geen oplossing voor weet. Niet voor niets wordt Evert regelmatig als vraagbaak voor een specifiek probleem geraadpleegd.. Omdat er naast het opbouwen van ervaring bij Evert ook continu aandacht voor scholing is geweest in zijn loopbaan is hij ook volledig op de hoogte van de nieuwste eisen, technieken, onderdelen, etc. van en voor uw auto.

Riny Alberti

verkoop en inkoop van nieuwe en gebruikte auto’s / assistent-monteur / inkoop onderdelen

Riny loopt al vele jaren mee in de autowereld en hij kent dit wereldje dan ook van binnen en buiten. Door de vele contacten die hij daarmee heeft opgebouwd moet het wel heel gek lopen als Riny geen invulling weet te geven aan uw wensen voor een nieuwe of gebruikte auto. Ook als Autoservice van de Haar geen auto van uw keuze op voorraad heeft is het dus vaak op korte termijn wel mogelijk om aan uw wensen te voldoen. Naast de verkoop wordt door Riny ook assistentie verleend bij allerhande werkzaamheden in de werkplaats. Hierbij worden m.n. alle werkzaamheden rond de reparatie / vervanging van banden maar ook de wissel en opslag van zomer- en winterbanden door Riny gedaan. Tevens neemt hij de inkoop van onderdelen (zowel nieuw als gebruikt) en aanverwante artikelen voor een groot deel voor zijn rekening.

Jojanneke van de Haar

telefoniste / receptioniste / secretaresse / administratie

Autoservice van de Haar is eind 2014 verhuisd van Kruisboog 23 (diverse kleinere ruimtes bij elkaar als werkplaats) naar Kruisboog 55 (één mooie, grote, overzichtelijke werkruimte) in Veenendaal. Deze verhuizing resulteerde in een veel efficiëntere indeling qua werkzaamheden. Bovendien geeft de nieuwe locatie door haar ruimte tal van andere mogelijkheden voor een betere bedrijfsvoering. De ontvangst van de klanten die niet gelijk achterom rijden moest echter ook aangepast worden. Juist op dat moment behaalde dochter Jojanneke haar schooldiploma en stond ze voor een nieuwe keuze qua toekomst. Na wat onderling overleg was de keuze snel gemaakt en is Jojanneke bij Autoservice van de Haar in dienst getreden waarbij ze naast het volgen van een vervolgopleiding de taken van telefoniste / receptioniste / secretaresse / administratie voor haar rekening neemt. Voor veel mensen dus ‘het gezicht / de stem’ van het bedrijf waarmee ze als eerste in aanraking komen.

OVER ONS
Bedrijf
rdw
rdw

WAAR VINDT U ONS
Autoservice van de Haar
Kruisboog 55
3905 TE Veenendaal
Ma - Vr: 08:00 - 17:30
Za: 09:00 - 12:00