Optimaliseer uw comfort en bescherm uw auto met regelmatig airco-onderhoudWist u dat uw auto’s airconditioning systeem regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te blijven presteren? Bij Autoservice van de Haar begrijpen we de noodzaak van airco-onderhoud en bieden we deskundige diensten om ervoor te zorgen dat uw airco soepel blijft draaien, vooral tijdens de warme maanden. Ontdek waarom airco-onderhoud cruciaal is voor uw auto en uw comfort.Waarom is airco-onderhoud essentieel?Een goed werkende airco is niet alleen belangrijk voor een aangename temperatuur in uw auto, maar ook voor de algemene gezondheid van het systeem. Gedurende een jaar kan een airco tot wel 10% van zijn koudemiddel verliezen. Dit koudemiddel is essentieel, niet alleen voor koeling, maar ook voor de smering van de airco. Tijdens de hete zomermaanden draait de airco op volle toeren, en gebrek aan smering kan leiden tot ernstige schade aan het systeem.Onze Airco Check-upBij Autoservice van de Haar bieden we een grondige airco check-up om ervoor te zorgen dat uw systeem in topconditie blijft. Onze check-up omvat:


  • Een druktest om eventuele problemen op te sporen.
  • Het controleren van lekkages in het systeem.
  • Inspectie van de magneetkoppeling en aandrijfriem.
  • Het meten en controleren van de werking van het systeem en de temperatuur.


Complete Airco Servicebeurt


Indien nodig bieden we ook een complete servicebeurt voor uw airco aan, waaronder:


  • Dezelfde check-up als hierboven.
  • Het leeghalen en filteren van het koudemiddel.
  • Diep-vacumeren om vocht te verwijderen.
  • Het vullen van verse olie voor smering.
  • Het bijvullen met schoon koudemiddel.


Gemak en Efficiëntie


Onze complete airco servicebeurt neemt slechts ongeveer 50 tot 60 minuten in beslag, wat betekent dat u kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie terwijl u wacht in onze servicecentrum in Veenendaal.


Wanneer is het tijd voor airco-onderhoud?


Wacht niet tot uw airco problemen begint te vertonen. We raden aan om jaarlijks airco-onderhoud uit te voeren. Vooral met de zomer in aantocht is dit het perfecte moment om uw airco te laten controleren.


Bescherm uw comfort en investeer in de gezondheid van uw auto door vandaag nog een afspraak te maken voor onze professionele airco check-up of servicebeurt. Uw comfort en gemoedsrust zijn onze prioriteit bij Autoservice van de Haar.