onderhoud caravan / camper

onderhoud

Betrouwbaar Caravan- en Camperonderhoud bij Van de Haar Caravans

Uw Veilige Keuze voor Caravan- en Camperonderhoud in Midden Nederland

Uw caravan of camper is meer dan zomaar een voertuig; het is uw thuis weg van huis en verdient de best mogelijke zorg. Bij Van de Haar Caravans begrijpen we dat als geen ander. Als onderdeel van De Kampeerspecialist van Midden Nederland, hebben we jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardig caravan- en camperonderhoud, APK-keuringen, en nog veel meer. Lees verder om te ontdekken waarom wij uw beste keuze zijn voor alles wat met caravan- en camperonderhoud te maken heeft.

Een Complete Camper Check en Verplichte APK-keuring

Bij Van de Haar Caravans bieden we u de gemoedsrust die u verdient. Met onze uitgebreide Camper Check, controleren we uw camper grondig en voeren we onmiddellijk de verplichte APK-keuring uit. Onze moderne werkplaats is uitgerust met geavanceerde apparatuur en wordt bemand door ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in het oplossen van elektrische storingen. Wanneer u uw camper aan ons toevertrouwt, weet u zeker dat deze in veilige handen is.

Reparaties, Periodiek Onderhoud en Accessoiremontage

Naast APK-keuringen bieden we een scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw caravan of camper in topconditie blijft. In onze moderne werkplaats voeren we zowel grote als kleine reparaties uit, controleren we grondig op vocht en lekkages en monteren we diverse accessoires, zoals movers en airco’s. Onze technische experts werken volgens de strengste normen  van de leveranciers en fabrikanten. Uw caravan of vouwwagen is dus altijd in de beste handen.

Veiligheid en Beveiliging

Bij Van de Haar Caravans begrijpen we hoe belangrijk de veiligheid van uw caravan is. Daarom hebben we een afgesloten terrein met camerabewaking waar uw caravan veilig wordt bewaard wanneer er aan wordt gewerkt. U kunt met een gerust hart uw caravan aan onze vakmensen toevertrouwen, wetende dat deze veilig en beveiligd is.

Betaalbare Prijs, Uw Keuze

Bij Van de Haar Caravans streven we ernaar om eerlijke prijzen te bieden voor onze hoogwaardige diensten. Omdat onderhoud aan caravans maatwerk is, raden we u aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke kostenraming. We bespreken graag vooraf het kostenplaatje, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij ons betaalt u, dus u bepaalt!

Uw Caravan of Vouwwagen Verdient de Beste Zorg

Bij Van de Haar Caravans begrijpen we dat uw caravan of camper meer is dan alleen een voertuig. Het is een deel van uw avontuurlijke levensstijl en een investering in comfort en plezier. Laat ons uw partner zijn in het onderhoud en de zorg voor uw geliefde caravan of camper. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak een afspraak voor een grondige inspectie en onderhoudsbeurt. Uw caravan verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden bij Van de Haar Caravans.

garage veenendaal

Geef een reactie