Onderhoud in onze werkplaats

In onze technisch goed uitgeruste werkplaats zijn ook uw camper, caravan en aanhanger in vakkundige handen voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Uiteraard is ook uw periodieke APK-keuring (voor de vervoermiddelen die het betreft) voor ons RDW-erkende bedrijf geen probleem.

Onderhoud camper

In onze werkplaats kunt u terecht voor allerlei reparaties en onderhoud op campergebied. Ook voor het jaarlijks onderhoud kunt u bij ons terecht. Dit betreft o.a. APK, gascontrole, vochtmeting, algehele campercheck en winterklaar maken. Als camper-eigenaar wilt u uiteraard jarenlang gebruik maken van uw camper. Om te voorkomen dat u onderweg met pech komt te staan, of dat er vroegtijdige slijtage optreedt, is het raadzaam uw camper goed en regelmatig te laten onderhouden. Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud noodzakelijk. Verkeerd gesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen hebben. Ook zaken als versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden maar ook verstrekkende gevolgen voor de veiligheid hebben.

Onderhoud caravan

Als trotse caravanbezitter wilt u kunnen vertrouwen op uw caravan. Per slot van rekening wilt u uw vakantieplezier niet laten bederven door pech, panne of erger nog een ongeluk. Het is dan ook aan te bevelen om regelmatig alle wezenlijke onderdelen van de caravan door ons te laten controleren. De kans op een pechgeval of een technisch mankement wordt zo aanzienlijk beperkt. Tijdens de controle wordt aandacht besteed aan o.a. bodem, onderstel, banden, oplooprem, remkabels, wiellagers, naven, etc. Kortom een volledig check van uw vakantieverblijf zodat u zorgeloos op pad kunt gaan. Wilt u precies weten wat onze mogelijkheden zijn? We vertellen het u graag. Dus kom eens langs of bel met 0318-554842.

Onderhoud aanhanger

Wat u ook vervoert in uw aanhanger, u wilt er zeker van zijn dat het veilig op de bestemming aankomt. Daarom is het zaak dat uw aanhanger betrouwbaar en goed onderhouden is. Wij zijn een specialist in het onderhoud van aanhangwagens. U kunt bij ons terecht voor de reparatie en het onderhoud. Zo weet u zeker dat uw aanhanger betrouwbaar is en uw vracht veilig vervoerd wordt.

Na het onderhoud door Autoservice van de Haar aan uw camper / caravan / aanhanger kunt u dan zorgeloos weer op weg.