Onderhoud in onze werkplaats

In onze technisch goed uitgeruste werkplaats is uw personenauto en / of bedrijfsauto (van welk merk dan ook) in vakkundige handen voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Uiteraard is ook de periodieke APK-keuring (veelal jaarlijks maar voor nieuwere auto’s kan dit interval groter zijn) voor ons RDW-erkende bedrijf geen probleem. Autoservice van de Haar weet als geen ander dat uw personenauto en / of bedrijfsauto belangrijk voor u is. Wij zijn daarom qua planning erg flexibel, zodat u zich als klant bij ons nog koning voelt. We staan tevens voor persoonlijk en vakkundig advies en maken duidelijke afspraken over prijs en tijdsduur van de reparatie. Indien dit tijdens de reparatie af gaat wijken dan nemen we tussentijds altijd nog weer even contact op zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Door ons wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsonderdelen en met deze werkwijze bieden wij een complete service voor uw auto.

Personenauto’s

Wij adviseren u om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten doen. Dit zal de kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur ten goede komen. Voor onderhoud en verzorging van uw auto kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over het beste gereedschap en moderne uitlees- apparatuur, zodat wij uw auto tot in de puntjes kunnen onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw auto op alle essentiële punten gecontroleerd. Tevens worden olie en oliefilter vervangen en worden de overige vloeistoffen waar nodig bijgevuld. Ook hierbij maken wij gebruik van de beste en betrouwbaarste merken. Wij staan dus altijd voor uw klaar. Of het nu een APK-keuring, grote of kleine onder- houdsbeurt, het bijvullen van vloeistoffen of het vervangen van een lampje betreft. Autoservice van de Haar staat voor u klaar!

Bedrijfsauto’s

Uw bedrijfsauto is van groot belang voor uw bedrijf. Zonder deze auto wordt het erg moeilijk om de activiteiten van uw onderneming uit te voeren. Eigenlijk is het dus een belangrijk stuk gereedschap voor u. Net als uw andere gereedschap moet uw bedrijfsauto dus ook betrouwbaar zijn. Om deze betrouwbaarheid te realiseren bent u bij Autoservice van de Haar aan het juiste adres. Voor ons maakt het daarbij geen enkel verschil of het gaat om een bestelwagen, een wagen met een open of dichte laadbak, een pick-up, een jeep, een personenbus etc.

Voor alle lichte bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Van oldtimer tot ultramodern

De combinatie van vele jaren ervaring, het beste gereedschap, moderne uitleesapparatuur, continue bijscholing op elk vaktechnisch terrein, gebruik maken van de beste materialen, etc. maakt dat Autoservice van de Haar voor iedereen de garage is waar men terecht kan. Als onafhankelijk, universeel garagebedrijf kunnen wij uw vervoermiddel van welke leeftijd dan ook onderhouden en repareren. Als u daarbij ook onze voordelige tarieven nog eens afzet t.o.v. die van de merkdealer dan begrijpt u dat u altijd 0318-554842 moet bellen. Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons langskomen.