Ook hier doet Autoservice van de Haar haar slogan ‘SERVICE met hoofdletters’ eer aan. Wij bieden u namelijk:

Leenfiets

Uw auto voor apk / onderhoud / reparatie / schadeherstel bij ons in de werkplaats? In deze drukke tijd is wachten onder het genot van een kopje koffie / thee dan meestal geen optie. Wij lossen dat voor u op omdat u dan gebruik kunt maken van onze GRATIS leenfiets.

Leenauto

Op afspraak hebben wij ook de mogelijkheid om u een leenauto ter beschikking te stellen. Hierbij maken wij gebruik van een jonge, representatieve auto waarmee u tijdens apk / onderhoud / reparatie / schadeherstel van uw auto bij ons in de werkplaats GRATIS gebruik kunt maken. De enige kosten die u voor de leenauto betaalt is de verreden brandstof. Praktisch houdt dit in dat u een leenauto met een volle tank brandstof meeneemt en deze ook weer inlevert met een volle tank. Zoals reeds aangegeven is tijdig informeren naar de beschikbaarheid wel belangrijk.

Haal- en brengservice

Als u zelf niet in de gelegenheid bent om uw auto te brengen voor apk / onderhoud / reparatie / schadeherstel bij ons in de werkplaats, dan halen wij uw auto graag bij u op. Uiteraard brengen we de auto als de werkzaamheden klaar zijn ook weer bij u terug. Voor een afspraak over deze GRATIS haal- en brengservice kunt u altijd even contact op nemen met onze werkplaatsplanning, zodat de afspraak voor uw auto ook gelijk in onze agenda wordt opgenomen.

Starthulp

Omdat u als klant bij Autoservice van de Haar nog steeds koning bent. verlenen wij u ook hulp, als u bij het wegrijden thuis of onderweg (in de regio Veenendaal) problemen hebt. We lossen uw probleem dan graag op door met onze servicebus naar u toe te komen. Bel bij problemen dus 0318-554842 en wij proberen u zo snel als mogelijk is weer op weg te brengen.